Vissen

Woont u in Edam, Volendam, Amsterdam, Zaandam, Purmerend, Hoorn of omgeving. Kom dan naar onze complete dierenwinkel in tuincentrum 't Lokkemientje. 
Wij verkopen koudwater vissen voor in de vijver maar tegenwoordig ook tropische warmwater vissen voor in aquariums.
Bij tuincentrum 't Lokkemientje hebben wij een assortiment van ruim 25 soorten koudwater vissen voor in uw vijver en een assortiment van ruim 80 soorten tropische warmwater vissen voor in de aquariums.
Vissen zijn regelmatige eters en willen graag dagelijks eten. Strooi voer op de wateroppervlakte maar strooi nooit te veel het voer moet namelijk opgegeten zijn voordat het de bodem heeft bereikt. Naast vlokkenvoer zijn ze gek op gedroogde of diepgevroren watervlooien, muggenlarven, tubifex, artemia of gehakte mosselen ook eten bepaalde vissen waterplanten zoals de cabomba en waterpest.
In ons assortiment hebben wij diverse aquariums met pomp en eventueel verwarming. Kom naar ons tuincentrum en laat u verder informeren. 

Wij verkopen naast de koudwater en warmwater vissen ook waterplanten voor in de vijvers en aquariums, zo hebben wij altijd een mooie voorraad aan oeverplanten en zuurstofplanten voor in de vijver ook hebben wij nu een nieuw planteiland met tropische warm waterplanten van voorgrond, midden en achtergrond planten tot de vissenkom bosjes voor in de vissenkom, met in het midden van het planteiland een grote bak voor de schildpadden.

Watertesten van uw vijverwater of aquarium water doen wij ook, zo kunnen wij kijken of het water wat in uw vijver of aquarium zit geschikt is voor de vissen die u wilt aanschaffen, of problemen oplossing waar u niet meer uit komt.

Hieronder ziet u een kleine greep uit ons uitgebreide assortiment

Producten voor Vissen