Vissen

Woont u in Edam, Volendam, Amsterdam, Zaandam, Purmerend, Hoorn of omgeving. Kom dan naar onze complete dierenwinkel in tuincentrum 't Lokkemientje. 
Wij verkopen koudwater vissen voor in de vijver maar tegenwoordig ook tropische warmwater vissen voor in aquariums.
Bij tuincentrum 't Lokkemientje hebben wij een assortiment van ruim 25 soorten koudwater vissen voor in uw vijver en een assortiment van ruim 80 soorten tropische warmwater vissen voor in de aquariums.
Vissen zijn regelmatige eters en willen graag dagelijks eten. Strooi voer op de wateroppervlakte maar strooi nooit te veel het voer moet namelijk opgegeten zijn voordat het de bodem heeft bereikt. Naast vlokkenvoer zijn ze gek op gedroogde of diepgevroren watervlooien, muggenlarven, tubifex, artemia of gehakte mosselen ook eten bepaalde vissen waterplanten zoals de cabomba en waterpest.
In ons assortiment hebben wij diverse aquariums met pomp en eventueel verwarming. Kom naar ons tuincentrum en laat u verder informeren. 

Wij verkopen naast de koudwater en warmwater vissen ook waterplanten voor in de vijvers en aquariums, zo hebben wij altijd een mooie voorraad aan oeverplanten en zuurstofplanten voor in de vijver ook hebben wij nu een nieuw planteiland met tropische warm waterplanten van voorgrond, midden en achtergrond planten tot de vissenkom bosjes voor in de vissenkom, met in het midden van het planteiland een grote bak voor de schildpadden.

Watertesten van uw vijverwater of aquarium water doen wij ook, zo kunnen wij kijken of het water wat in uw vijver of aquarium zit geschikt is voor de vissen die u wilt aanschaffen, of problemen oplossing waar u niet meer uit komt.

Hieronder ziet u een kleine greep uit ons uitgebreide assortiment

Producten voor Vissen

 • Velda Gold Sticks

  Velda Gold Sticks

  Gold Sticks Basic Food van Velda zijn drijfkorrels die door alle soorten vijvervissen graag worden gegeten en licht verteerbaar zijn. De met dit Velda voer verzorgde vijvervissen worden groot en sterk en zullen met succes een lange winterperiode doorstaan. Het is geschikt voor alle soorten vijvervissen. Door de speciale samenstelling van het voer vertroebelt het water niet en wordt het vijvermilieu en het filter nagenoeg niet belast. 

   In ons assortiment hebben wij ook voer van Velda speciaal toesgespitst op bijvoorbeeld Koikarpers en Steuren. Uiteraard hebben we ook de klassieke vlokken voor goudvissen in kleinere aquaria.

  Vanaf € 3,39
 • LED-spot

  LED-spot

  Deze LED-spot op lage spanning  (voor in het aquarium) garandeerd besparing en veiligheid: de spot brengt geen warmte voort, bevorderd de groei van de algen niet en stoort vooral de vissen op geen enkele manier. De spot heeft een erg lange levensduur door het gebruik van LED-technologie en hoogwaardige materialen. Kies de kleur die u wilt en maak uw aquarium uniek!

  24,90