Vissen

Vissen

Woont u in Edam, Volendam, Amsterdam, Zaandam, Purmerend, Hoorn of omgeving. Kom dan naar onze complete dierenwinkel in tuincentrum 't Lokkemientje. 
Wij verkopen koudwater vissen voor in de vijver maar ook tropische warmwater vissen voor in aquariums.
Bij tuincentrum 't Lokkemientje hebben wij een assortiment van ruim 25 soorten koudwater vissen voor in uw vijver en een assortiment van ruim 80 soorten tropische warmwater vissen voor in de aquariums.
Vissen zijn regelmatige eters en willen graag dagelijks eten. Strooi voer op de wateroppervlakte maar strooi nooit te veel het voer moet namelijk opgegeten zijn voordat het de bodem heeft bereikt. Naast vlokkenvoer zijn ze gek op gedroogde of diepgevroren muggenlarven en artemia, bepaalde vissen waterplanten zoals waterpest.
In ons assortiment hebben wij diverse aquariums met pomp en eventueel verwarming. Kom naar ons tuincentrum en laat u verder informeren. 

Wij verkopen naast de koudwater en warmwater vissen ook waterplanten voor in de vijvers en aquariums, zo hebben wij altijd een mooie voorraad aan oeverplanten en zuurstofplanten voor in de vijver ook hebben wij nu een nieuw planteiland met tropische warm waterplanten van voorgrond, midden en achtergrond planten tot de vissenkom bosjes voor in de vissenkom, met in het midden van het planteiland een grote bak voor de schildpadden.

Hieronder ziet u een kleine greep uit ons uitgebreide assortiment

Producten voor Vissen