Katten

Woont u in Edam, Volendam, Amsterdam, Zaandam, Purmerend, Hoorn of omgeving. Kom dan naar onze complete dierenwinkel in tuincentrum 't Lokkemientje. 
Keuze genoeg om uw kat te verwennen. 

 • Krabpalen, mandjes (draadmandjes)
 • Kattenbakken
 • Halsbandjes en tuigjes
 • Eetbakjes
 • Voeding en vitamine preperaten
 • Ontwormingsmiddelen, vlooi -en tekenmiddelen
 • Leuke speeltjes
 • Kattenluikjes

 

Producten voor Katten

 • Almo Nature

  Almo Nature biedt voedsel voor katten aan, wat volledig bestaat uit pure ingrediënten, zonder enige toevoegingen. De kattenlijn bestaat uit nat- en droogvoer. Almo Nature heeft voor elke lijn zeer veel verschillende smaken. De voeding is afgestemd om dieren centraal te stellen. 

 • Catsan

  Catsan produceert hygiënische kattenbakvullingen, die bescherming bieden tegen ongewenste geurtjes. De producten absorberen geurtjes voordat ze kunnen ontstaan. Katten hechten zeer veel belang aan zindelijkheid en hygiëne. 

   

 • Fokker

  Fokker voeding zorgt voor een ideale mix tussen kracht en energie voor de kat. De hondenvoeding bevordert sterke spieren en botten. De kattenvoeding van Fokker geeft ondersteuning voor het welzijn van de kat. Van een glanzende vacht tot een sterk gebit en een optimale darmfunctie.

 • Iams

  Het gamma van Iams producten bestaat uit kattenvoeding. De droogvoeding voor de kat is in verschillende smaken verkrijgbaar zoals kip, lam, vis en zalm en geschikt voor alle levensfasen van de kat. Ook zijn sinds kort de Iams Naturally producten aan het assortiment toegevoegd, het is voor katten een 100% compleet en uitgebalanceerd dieet. Als laatste variant heeft Iams Delights Pouch in het assortiment. Deze natvoeding is in verschillende smaken beschikbaar.

 • Magic Clean

  Magic Clean van Vitakraft is een nieuw soort kattenbakvulling. De synthetische korrels absorberen het vocht uitermate goed en geuren worden binnen enkele seconden geneutraliseerd.

  Voordelen van Magic Clean:
  -
  Stofarm
  - Zuinig in het gebruik
  - Hygiënisch door antibacteriële werking
  - Biologisch afbreekbaar
  - Puur natuurlijk product: bestaat uit kwartszand, zuurstof en water
  - Extreem absorberend: neemt vocht en geur binnen enkele seconden op.

 • Prins

  Prins Petfoods maakt 100% natuurlijke kattenvoeding. Krokante brokvoedingen en vleesvoeding zonder geur-, kleur- en smaakstoffen en proefdiervrij. Welzijn, kennis en advies staan bij dit ruim vijftig jaar oude familiebedrijf hoog in het vaandel.

 • Sanicat

  Budget: Deze kattenbakvulling is gemaakt van attapulgiet. De kattenbakvulling is een lichtgewicht product en is gemakkelijk te vervoeren.Door het goede absorptievermogen is de kattenbakvulling economisch en functioneel in gebruik. Alle voordelen op rij: Economisch in gebruik. Gemakkelijk te vervoeren en in het gebruik.

  Clean & Green: Cellulose is een bedding met een heel hoog absorptievermogen (+500%) die zeer effectief is bij het vasthouden van urine en het onder controle houden van geuren. Deze hygiënische bedding is gemaakt van 100% recycleerbare cellulose en papier, het is te verwerken tot compost en je kan het ook in kleine hoeveelheden doorspoelen in het toilet. Het is perfect voor eigenaars die milieubewust zijn en die een heel licht en absorberend product zoeken met een goede geurcontrole. Geschikt voor katten en andere huisdieren.

  Hygiëne: Maak de veilige keuze en ontdek dat de grote porositeit van deze korrels van Hygiene+ voor een evenwicht zorgen tussen het absorberen en het onder controle houden van de geur. Het is de ideale optie voor de baasjes die houden van lichte en zeer witte producten.

  Clumping: Sanicat Clumping is uit het pure, on behandelde natuurproduct Bentonit gemaakt en is geschikt voor de makkelijke en natuurlijke hygiene van het kattentoilet. De klompjes-kattenbakvulling zuigt vocht direct op en voorkomt onaangename geurtjes door het extragrote klompvermogen. Zodoende is de kattenbakvulling zeer zuinig in gebruik, men moet alleen met een schepje de gevormde klompjes verwijderen en niet de totale kattenbakvulling verwisselen. Absorbeert vocht via klompjesvorming, Zuinig: 10 liter Sanicat Clumping houdt ca. 25 dagen, fijne korrel, miximale geurbinding, vrijwel stofvrij.