Hamster, dwerghamster, muis en rat

Woont u in Edam, Volendam, Amsterdam, Zaandam, Purmerend, Hoorn of omgeving. Kom dan naar onze complete dierenwinkel in tuincentrum 't Lokkemientje. 
Knaagdieren zoals hamsters, muizen en ratjes hebben goede verzorging nodig en ook hier geldt het spreekwoord: bezint eer gij begint!  Tuincentrum ' t Lokkemientje heeft van alles voor uw hamsters, muizen en ratjes. 

 • Voeder en drinkbakjes/flesjes
 • Speeltjes
 • Huisjes
 • Looptunnels en draaimolens
 • Bodembedding en voer

Diverse snacks van de merken:

 • Puik
 • Vitakraft

Hieronder ziet u een kleine greep uit ons uitgebreide assortiment

Producten voor Hamster, dwerghamster, muis en rat

 • Voor in het hok

  Puik Hooi is een belangrijk voedingsmiddel voor knaagdieren en konijnen. Het hooi vult de behoefte aan ruwe celstof aan en zorgt voor het afslijten van de tanden. Vers hooi dient altijd in de kooi van uw knaagdier en konijn beschikbaar te zijn

  Puik Tarwestro vormt een behaaglijke ondergrond waarin knaagdieren zich comfortabel kunnen nestelen. Puik Tarwestro is samengesteld uit 100% natuurzuiver stro van de beste kwaliteit. Puik Tarwestro is verpakt in voorgesneden porties en daardoor handig in gebruik. Verschoon wekelijks de kooi. Bedek de bodem van de kooi met een voldoende dikke laag Puik Tarwestro.

  Puik Houtvezels vormen een warme en behaaglijke ondergrond waarin konijnen en cavia's zich comfortabel kunnen nestelen. Een hoge absorptie en geurbinding zorgen voor een hygiënische en comfortabele leefomgeving voor uw huisdier. PUIK Houtvezels zijn zorgvuldig samengesteld uit 100% natuurzuivere gedroogde houtvezels van de beste kwaliteit. Puik Houtvezels zijn een 100% natuurlijke en biologisch afbreekbare bodembedekking en geschikt voor de GFT container. Verschoon wekelijks de kooi, bedek de bodem van de kooi met een voldoende dikke laag PUIK Houtvezels. De verpakkingen zijn los geperst zodat u het product gemakkelijk uit de verpakking kunt halen.

  Het Colorbed Nestmateriaal is geschikt voor kleine knaagdieren zoals hamsters, ratten en muizen. Met het nestmateriaal kunnen ze een heerlijk nestje maken door het te verzamelen en tot nest te maken.

  Hamsterwatten. Uw hamster kan met dit nestmateriaal de perfecte slaapplaats creëren. Dit puur natuurproduct is volledig verteerbaar en daardoor dus veilig

 • Puik Greenline Muis, Gerbil, Dwerghamster

  PUIK Greenline Muis – Gerbil – Dwerghamster is een natuurlijke dagelijkse voeding voor muizen, gerbils en dwerghamsters. Een smakelijke en gevarieerd menu voor kleine knaagdieren die met de snuit eten. De omega 3- en 6-vetzuren dragen bij aan een gezonde en glanzende vacht. Kleine knaagdieren zoals ratten en muizen eten van nature een grote variatie aan voeding: het zijn echte omnivoren. Daarom bevat Puik Greenline Muis – Gerbil – Dwerghamster naast diverse  zaden ook een speciale brok, rijk aan dierlijke eiwitten. Maar liefst 23 ingrediënten voor een afwisselend en smakelijk menu. Van Puik natuurlijk!

 • Puik Original kleine knaagdieren

  Puik Original Kleine Knaagdieren is een uitgebalanceerde dagelijkse voeding voor hamsters, muizen en gerbils. Een gevarieerde, knapperige mix van granen, noten, fruit en groenten. Puik Original Kleine Knaagdieren bevat een speciale brok, rijk aan dierlijke eiwitten. Met extra vitamine A, D3 en E. Een (h)eerlijk product van Puik. 

 • Puik Greenline Hamster

  PUIK Greenline Hamster is een natuurlijke dagelijkse voeding voor hamsters. Met name geschikt voor de Syrische hamster, ook wel goudhamster genoemd. Een gevarieerd en krokant menu voor elke dag. De omega 3- en 6-vetzuren dragen bij aan een gezonde en glanzende vacht. Hamsters  eten van nature een grote variatie aan voeding: het zijn echte omnivoren. Daarom bevat Puik Greenline Hamster naast granen, zaden en noten ook meelwormen en een speciale brok, rijk aan dierlijke eiwitten. Maar liefst 25 ingrediënten zorgen voor een rijk en afwisselend menu. Van Puik natuurlijk!