Honden

Woont u in Edam, Volendam, Amsterdam, Zaandam, Purmerend, Hoorn of omgeving.
Kom dan naar onze complete dierenwinkel in tuincentrum 't Lokkemientje. In ons tuincentrum vindt u alles voor uw hond.

 • Hondemanden, benches en kussens
 • Verzorgingsproducten, ontwormingsmiddelen, vlooi -en teken middelen
 • Riemen en halsbanden 
 • Voeding (brok, nat voer, worsten en diepvries)
 • Natuurlijke kluiven en snacks
 • Leuke hondenspeeltjes

Wij geven u graag advies over welk hondenvoer het beste is voor uw hond. 

Hieronder ziet u ons uitgebreide assortiment

 

 

 

Producten voor Honden

 • Snacks

  Snacks

  Diverse lekkernijen voor de hond. Ook natuurlijke snacks en trainingsbrokjes.

  Merken.

  • Braaaf,  Boxby Proline,  Voskes,  Vitacraft,  Whimzees,  Frolic,  Pedigree
 • Almo Nature

  Almo Nature

   

  Almo Nature biedt voedsel voor honden aan, wat volledig bestaat uit pure ingrediënten, zonder enige toevoegingen. De hondenlijn bestaat uit voeding uit blik, van paté en kuipjes. Almo Nature heeft voor elke lijn zeer veel verschillende smaken. De voeding is afgestemd om dieren centraal te stellen. 

 • Biofood

  Biofood

   


  Biofood produceert premium kwaliteit honden voeding op natuurlijke wijze. Naast de uitgebalanceerde natuurlijke hondenvoeding biedt Biofood ook natuurlijke snacks, supplementen, snoepjes, vetten en kauwkluiven voor de hond. Alle producten zijn tarwevrij en de producten zijn verdeeld in de verschillende levensfasen van de hond. 

 • Ecostyle

  Ecostyle

  Ecostyle produceert voeding voor de hond. De honden smaken. Er is speciale voeding voor levensfasen van de hond. Ecostyle biedt natuurlijke en ecologische verantwoordelijke producten voor de consument en de professionele gebruiker.

 • Enjoy

  Enjoy

 • Eukanuba

  Eukanuba

  Eukanuba produceert hondenvoeding. De hondenvoeding is gericht op drie levensfasen, namelijk de puppy, volwassen en ouder en senior. Eukanuba heeft speciale voeding ontwikkeld voor overgewicht, gevoelige- huid, spijsvertering en voor gewrichtsproblemen. Voor bepaalde rassen zijn er speciale voedingen ontwikkeld. 

 • Eukanuba Nature Plus

  Eukanuba Nature Plus

  Deze lijn van Eukanuba bestaat uit zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige en herkenbare natuurlijke ingrediënten in combinatie met 45 jaar Eukanuba-expertise om 100% complete en uitgebalanceerde hondenvoedingen te bieden. De voedingen zijn op basis van een tarwevrij recept, tot 81% dierlijk eiwit en bevat uniek DentaDefense voor een gezond gebit. De lijn bestaat uit voedingen voor puppy’s en volwassen honden. 

 • Farmfood

  Farmfood

  Farm Food heeft een breed scala aan hondenvoer, diepvriesvoeding, snacks en andere producten voor de hond, zoals puppy melk en gebitsverzorgingsproducten. De hondenvoeding is op een lage productietemperatuur gemaakt, waardoor de stofwisseling zo min mogelijk wordt belast. Er zijn verschillende soorten botten, waar de hond aan kan kluiven om het gebit te versterken. De puppy melk is een complete voeding ter vervanging van of aanvulling op de moedermelk. 

 • Fokker

  Fokker

  Fokker hondenvoer zorgt voor een ideale mix tussen kracht en energie voor de hond. De hondenvoeding bevordert sterke spieren en botten. Op deze manier zal de hond optimaal kunnen groeien en vol energie zitten. Fokker hondenvoer biedt de hond een complete en uitgebalanceerde maaltijd, die bovendien zorgt voor een uitstekend gebit. 

 • Iams

  Iams

  Het gamma van Iams producten bestaat uit hondenvoeding. Iams heeft droogvoeding voor verschillende levensfasen van de hond, zoals de puppy, adult en senior. De droogvoeding voor de hond is verkrijgbaar in de smaak kip. Ook zijn sinds kort de Iams Naturally producten aan het assortiment toegevoegd, het is voor honden  een 100% compleet en uitgebalanceerd dieet. Als laatste variant heeft Iams Delights Pouch in het assortiment. Deze natvoeding is in verschillende smaken beschikbaar.

 • Natural fresh meat

  Natural fresh meat

  Natural Fresh Meat. Het assortiment van Natural Fresh Meat bevat drooogvoer en houdbare worsten voor honden, met alleen echt vers vlees of vis. Door het gebruik van alleen vers vlees is de acceptatie van het product erg goed. Het droogvoer en de worsten zijn geschikt voor alle honden van 2 tot 100kg.

  De Natural Fresh Meat is een volledig droogvoer voor volwassen honden van alle rassen. Dit premium voer bevat vers vlees, dat alleen is gekoeld en binnen 24 uur is verwerkt. Voor de brok wordt uitsluitend vlees gebruikt, geen dierlijke bijproducten, zoals bot of vleesafval. Daarnaast is het voer zeer goed verteerbaar en glutenvrij. De Natural Fresh Meat ondersteunt het immuunsysteem en bevat zalmolie, waardoor huid en vacht in perfecte conditie blijven.

  De houdbare vleesworsten van Natural Fresh Meat zijn een volwaardige voeding voor de hond. Wil je wel vlees voeren maar liever geen rauw vlees, dan zijn deze worsten een goede optie. Ook als je normaal rauwe vlees voeding geeft maar dit niet op tijd ontdooid hebt of het lastig te geven is door bijv. vakantie is deze voeding ook een goed alternatief.
  Door de structuur en stevigheid ook geschikt om in kleine stukjes te snijden voor gebruik tijdens training.

  Kenmerkend voor de Natural Fresh Meat worsten is dat alle worsten één dierlijke eiwitbron bevatten aangevuld met rijst, fruit en groenten. Daarom zijn deze worsten ook geschikt voor gebruik als eliminatiedieet of voor honden die een voedselovergevoeligheid hebben voor bepaalde diersoorten.

 • Nature and Science

  Nature and Science

  Nature and Science produceert een complete en uitgebalanceerde droogvoeding voor honden. Er wordt droogvoeding voor honden aangeboden voor de puppy, volwassen en oudere hond.

 • Prima Quality

  Prima Quality

  Prima Quality is een hoogwaardig en uitgebalanceerde droogvoeding voor de hond. Het bevat alle benodigde ingrediënten, zoals essentiële vitaminen en mineralen. Prima Quality zorgt voor een vollere en glanzende vacht en ondersteunt het behoud van sterke botten, spieren en tanden. 

 • Prins

  Prins

  Prins Petfoods maakt 100% natuurlijke hondenvoeding. Geperste en krokante brokvoedingen, buiten de koeling houdbare vleesmaaltijden en diepvries vers vlees voor alle levensfases en op basis van hoogwaardige ingrediënten die een gezonde werking van het lichaam ondersteunen, zonder geur-, kleur- en smaakstoffen en proefdiervrij. Welzijn, kennis en advies staan bij dit ruim vijftig jaar oude familiebedrijf hoog in het vaandel. 

 • Renske

  Renske

  Renske biedt producten voor honden aan. Het hoofdingrediënt in zowel de nat- als droogvoerproducten is vers vlees of verse vis. Dit verse vlees of vis in combinatie met groenten, fruit, werkzame kruiden, waardevolle mineralen, vitamines en sporenelementen zorgt voor een ideale variatie van natuurlijke grondstoffen. Hierdoor krijgen de huisdieren een gevarieerde, uitgebalanceerde maaltijd van zeer hoge kwaliteit. Naast de voeding zijn er ook gezonde beloning snacks in verschillende smaken, zoals lam, kip en eend. Daarnaast verkoopt Renske ook diepvries maaltijden voor de hond, Renske Vers. 

 • Rodi

  Rodi

  Het scala aan producten van Rodi bestaat uit zowel complete als aanvullende vriesverse vleesvoedingen en worsten. De diepvriesvoedingen zijn in verschillende smaken beschikbaar. De niet vriesverse producten bestaan uit worsten, snacks en schapenvet. De worsten zijn in drie smaken verkrijgbaar. De schapenvetten zijn als bonbons te bestellen.

 • Smølke Adult Graanvrij

  Smølke Adult Graanvrij

  Smølke heeft honden voeding in het assortiment. Ze hebben droogvoer voor de hond. De producten zijn gericht op de verschillende levensfasen van de dieren. Smølke heeft ook graanvrije producten in het assortiment, zoals droogvoeding voor de puppy en adult voor de hond.

   

  vanaf € 16,95
 • Hondensnacks

  Hondensnacks

  Bij Tuincentrum 't Lokkemientje hebben wij een uitgebreid assortiment heerlijke en gezonde snacks voor de hond.

  De chickenwings van Proline Petfood zijn hiervan een voorbeeld.
  Deze licht verteerbare hondensnack met een hoog proteïnegehalte zorgt voor extra energie bij uw trouwe viervoeter.

   

   

  2,99