Tuincentrum 't Lokkemientje

Tuincentrum 't Lokkemientje in Edam is dé plek om te gaan voor al je tuin- en plantenbehoeften. Of je nu op zoek bent naar kamerplanten, tuinplanten, accessoires voor je huisdieren of professioneel tuinonderhoud, bij ons ben je aan het juiste adres.

Onze medewerkers zijn altijd bereid om advies te geven en helpen je graag om de juiste producten of diensten te kiezen. Ze hebben een uitgebreide kennis van tuinieren en plantenverzorging en kunnen je helpen om je tuin of huis op te fleuren met mooie planten.

Woon je in de buurt van een van de volgende plaatsen? Dan is het zeker de moeite waard om langs te komen in Edam! Tuincentrum 't Lokkemientje is een groot tuincentrum in het centrum van Edam. We bevinden ons op de hoofdstraat van de stad, dus het is gemakkelijk om ons te bereiken met de auto of met het openbaar vervoer.

 

Ons assortiment

Tuincentrum 't Lokkemientje is meer dan alleen een winkel voor planten. We hebben ook een ruime selectie aan producten voor in en om het huis, zoals tuinmeubelen, barbecues, vijvers en decoratie. Zo kun je bij ons alles vinden wat je nodig hebt om je huis en tuin op te knappen en te genieten van het buitenleven.

 

             Tuincentrum

 

Een groen paradijs in Edam

Stap binnen in een wereld van kleur, geur en inspiratie bij Lokkemientje Tuincentrum. Onze uitgebreide collectie planten, bloemen, bomen en accessoires wacht op je om ontdekt te worden. Of je nu op zoek bent naar prachtige bloemen om je buitenruimte op te fleuren, groenten en kruiden om te kweken, of tuindecoraties die jouw persoonlijkheid weerspiegelen, wij hebben het allemaal.

 

Tuincentrum 't Lokkemientje bezoeken!

Bezoek Tuincentrum 't Lokkemientje vandaag nog en ontdek wat we allemaal te bieden hebben. Of je nu een ervaren tuinier bent of gewoon op zoek bent naar mooie planten voor in huis, bij ons ben je aan het juiste adres.

Bezoek ons tuincentrum