Tuincentrum 't Lokkemientje

Tuincentrum 't Lokkemientje in Edam is dé plek om te gaan voor al je tuin- en plantenbehoeften. Of je nu op zoek bent naar kamerplanten, tuinplanten, accessoires voor je huisdieren of professioneel tuinonderhoud, bij ons ben je aan het juiste adres.

Onze medewerkers zijn altijd bereid om advies te geven en helpen je graag om de juiste producten of diensten te kiezen. Ze hebben een uitgebreide kennis van tuinieren en plantenverzorging en kunnen je helpen om je tuin of huis op te fleuren met mooie planten.

Maar Tuincentrum 't Lokkemientje is meer dan alleen een winkel voor planten. We hebben ook een ruime selectie aan producten voor in en om het huis, zoals tuinmeubelen, barbecues, vijvers en decoratie. Zo kun je bij ons alles vinden wat je nodig hebt om je huis en tuin op te knappen en te genieten van het buitenleven.

Bezoek Tuincentrum 't Lokkemientje vandaag nog en ontdek wat we allemaal te bieden hebben. Of je nu een ervaren tuinier bent of gewoon op zoek bent naar mooie planten voor in huis, bij ons ben je aan het juiste adres.

             Tuincentrum

Waar vind ik het dichtstbijzijnde tuincentrum?

Woon je in de buurt van een van de volgende plaatsnamen? Dan is het zeker de moeite waard om langs te komen in Edam! Tuincentrum 't Lokkemientje is een groot tuincentrum in het centrum van Edam. We bevinden ons op de hoofdstraat van de stad, dus het is gemakkelijk om ons te bereiken met de auto of met het openbaar vervoer.

Bezoek ons tuincentrum