Planten Purmerend

Planten kopen in de buurt van Purmerend? Tuincentrum ’t Lokkemientje is dé plantenexpert van de omgeving. Bij ons vindt u een breed assortiment planten voor binnen en buiten. Wij hebben altijd de mooiste planten van het seizoen in huis. ’s Zomers koopt u bij ons bijvoorbeeld de kleurrijke kuipplant Hebe, maar we zorgen er ook voor dat uw wintertuin in bloei staat met de Helleborus, Winterviolen, Toverhazelaars en andere winterbloeiers. Ons advies is dan ook altijd om planten te kiezen die in verschillende periodes bloeien, zodat uw tuin gedurende het hele jaar mooi in bloei staat.

Tuinplanten kopen nabij PurmerendPlanten voor in de tuin kopen nabij Purmerend

Is uw tuin toe aan een volledige make-over of is het weer tijd om de border te vullen? Bij ’t Lokkemientje nabij Purmerend vindt u een ruim aanbod tuinplanten. Wij delen onze tuinplanten op in de volgende categorieën:

Met vaste planten legt u de basis voor uw tuin. Zorg er altijd voor dat de hoeveelheid kleur en de hoeveelheid groen in evenwicht blijft. U kunt de tuin het best overwegend groen houden en in het voorjaar aanvullen met kleurige eenjarige planten en bloembollen. Bekende vaste planten zijn de hortensia, Buddleja, Lavendel, Buxus en Hedera. Ziet uw tuin er een beetje saai uit? Dit probleem is zo op te lossen door de juiste tuinplanten neer te zetten. Bomen en heesters zorgen voor hoogteverschil en schaduw. Hiermee creëert u spanning in de tuin. Of laat een klimroos of klimplant langs een kale muur omhoog klimmen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag onze deskundige medewerkers om advies.

Assortiment planten voor in huisOriginele planten bij 't Lokkemientje nabij Purmerend

Wij helpen u ook graag bij het kopen van de juiste planten voor in uw huis nabij Purmerend. Kamerplanten spelen namelijk een belangrijk rol in huis. Ze zorgen niet alleen voor sfeer in uw woonkamer, maar ze zuiveren ook nog eens de lucht. Daarnaast houden ze het vocht- en zuurstofgehalte op peil. Voelt u zich vaak niet lekker? Grote kans dat dit verandert als u een paar planten in huis zet. Vooral luchtzuiverende kamerplanten zorgen voor een gezond binnenklimaat. Wist u dat er ook een plant bestaat die u van uw snurkprobleem af kan helpen? Deze plant wordt de ananasplant genoemd en u vindt hem vast en zeker ook dit seizoen weer in ons tuincentrum nabij Purmerend.

Kom gezellig planten kopen in de buurt van Purmerend

Of u nu op zoek bent naar een fruitboom voor in de tuin of een kleurrijke orchidee voor in de vensterbank, bij ’t Lokkemientje nabij Purmerend koopt u alle soorten planten die u zich maar kunt bedenken. Onze planten nabij Purmerend zijn altijd vers en gaan dus lang mee. Ook voor ander levend groen, zoals bloemen, kunt u bij ons terecht. Wilt u meer weten over de verzorging van een bepaalde plant? Kom dan eens langs in ons tuincentrum!