Bloemenwinkel Purmerend

Op zoek naar een bloemenwinkel nabij Purmerend? Bij Tuincentrum ’t Lokkemientje vindt u bloemen voor in de tuin, bloemstukjes voor op tafel, bloembollen en kunstbloemen. Wij krijgen onze bloemen iedere dag vers binnen en gaan er creatief mee aan de slag. Heeft u iets goed te maken of bent u op zoek naar een verjaardagscadeau? Zeg het met bloemen!

Kunstbloemen kopen bij uw bloemenwinkel nabij Purmerend

Kunstbloemen worden steeds populairder. Veel mensen zijn het zat dat hun boeket na hooguit twee weken alweer is uitgebloeid en de verzorging van bloemen kost natuurlijk tijd en moeite. Kunstbloemen zijn dan een hele goede oplossing. Onze kunstbloemen lijken net echt, doordat ze heel precies worden nagemaakt. Zo bezorgen de kunstbloemen u dat vrolijke gevoel dat u ook krijgt van een echte bos bloemen. Kunstbloemen zijn ook origineel als cadeau. Het is toch veel leuker als u cadeau niet zal vergaan. Combineer de kunstbloemen met de trendy accessoires van onze woonafdeling.

Bloemen in de tuinBloemenwinkel Purmerend

Wij hebben ook een ruime collectie bloemen voor in de tuin. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  • Een mooie rozenstruik of een klimroos die die ene kale muur opfleurt.
  • Kleurrijke bloemen voor in de border? Zorg er altijd voor dat er ieder seizoen iets in bloei staat. 
  • Bloembollen. Een tuin die in het voorjaar vol staat met narcissen, krokussen en hyacinten, wie wil dat nou niet?

Lees voor meer informatie over bloemen de online tuintips of kom even bij ons langs.

Bloemenwinkel nabij Purmerend bezoeken?

Uw huis of tuin versieren met bloemen? Kom langs bij bloemenwinkel ’t Lokkemientje nabij Purmerend. Misschien ziet u op tegen de verzorging van de bloemen, daarom verkopen we ook hele mooie kunstbloemen op onze woonafdeling. Deze bloemen lijken net echt. Kom snel eens bij ons langs en ontdek onze mooie bloemen!