Hovenier Edam

Op zoek naar een hovenier in Edam? Maak dan een afspraak met een van de tophoveniers van ’t Lokkemientje. Dit is een tuincentrum en hoveniersbedrijf ineen en dat biedt vele voordelen. Wij helpen u aan de juiste spullen voor uw droomtuin en leggen deze vervolgens ook nog eens aan. Deze tuin ontwerpen en onderhouden we ook met liefde. U kunt ook bij ons terecht voor kleinere klussen, zoals het snoeien van een boom. Onze hoveniers zitten al jarenlang in het vak, maar we zijn altijd op zoek naar jong talent. Bent of kent u iemand die hovenier wil worden? Bekijk dan even onze vacatures!

Projecten van Hovenier ’t Lokkemientje in EdamHovenier 't Lokkemientje Edam tuin Zuidziersehof

Onze hovenier in Edam staat altijd voor u klaar, of het nu gaat om een grote of een kleine klus. Bekijk enkele projecten die wij hebben gedaan:

  • Wij ontworpen een onderhoudsvriendelijke tuin en legden deze ook aan.
  • Aan het Zuidziedersehof legden we een een ruime tuin inclusief tuinhuis en veranda aan.
  • Wij maakten grote plantenbakken van stapelblokken voor een particulier.
  • Wij legden een blokverband met waalformaat klinkers aan.

Tuinontwerp door uw hovenier uit Edam

Als u ervoor kiest om uw tuin door ons te laten ontwerpen, gaan wij meteen voor u aan de slag. We beginnen met een oriënterend gesprek bij u thuis of in ons tuincentrum. Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend. Denk alvast na over een aantal belangrijke punten: welke stijl vindt u mooi en welk materiaal? Aan de hand van het eerste gesprek ontvangt u een prijsopgave. Besluit u met ons door te gaan, dan maken wij een eerste schets en deze werken we digitaal uit. Meestal blijft het niet bij één schets en we zullen ons ontwerp aanpassen totdat u 100% tevreden bent. Als de uiteindelijke schets is goedgekeurd, kunnen we aan de slag gaan met de aanleg van uw droomtuin!

Hovenier en tuincentrum ineen

Het grote voordeel van het laten aanleggen van uw tuin door ’t Lokkemientje Edam is dat wij een hovenier en tuincentrum ineen zijn. De meeste materialen waar wij mee werken komen uit ons eigen tuincentrum en daardoor kunnen we de prijzen scherp houden. Ook tuinplanten halen wij bijvoorbeeld bij ons eigen tuincentrum. Ons assortiment tuinplanten is namelijk enorm. Kom zelf alvast inspiratie opdoen!