Tuinontwerp door onze hovenier nabij Oosthuizen

Als hoveniersbedrijf laten we graag al uw tuindromen uitkomen. Wilt u de tuin door ons laten ontwerpen en aanleggen? Dan beginnen we met een oriënterend gesprek. Dit kan bij u thuis plaatsvinden of in ons tuincentrum. Uit ervaring weten wij echter dat het fijner is om meteen de plek te kunnen bekijken waar de tuin gaat komen te liggen. Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend. Denk alvast na over een aantal belangrijke punten, zoals welke sfeer u graag wilt neerzetten, welke stijl u mooi vindt en op wat voor manier u gebruik wilt maken van de tuin.

Daarnaast is het ook belangrijk om alvast na te denken over de materialen waar u graag mee zou willen werken. Houdt u bijvoorbeeld van een bepaald soort natuursteen of vindt u houten tuinmeubelen mooi? Aand e hand van het eerste gesprek krijgt u van onze tuinarchitect een prijsopgave.

Als u besluit om met ons door te gaan, dan zal onze hovenier een schetsontwerp maken. Deze schets werken wij digitaal uit, zodat u een realistisch beeld voor ogen heeft. Vaak worden er meerdere schetsen gemaakt waar u uit kunt kiezen. Deze passen we natuurlijk geheel aan uw wensen aan.

Als de uiteindelijke schets is goedgekeurd, kunnen we aan de slag gaan. We maken een beplantingsplan en eventueel ook een verlichtingsplan. Natuurlijk is het daarbij belangrijk om rekening te houden met de grondsoort en schaduwplekken in uw tuin.

Hovenier en tuincentrum ineen

Het grote voordeel van het laten aanleggen van uw tuin door 't Lokkemientje, is dat wij een hovenier en tuincentrum ineen zijn. Doordat wij vooral producten uit ons eigen tuincentrum gebruiken, zoals tuinplanten, tuinmeubels en bestrating, kunnen we de prijzen scherp houden. Kom eens langs in ons complete tuincentrum om de mogelijkheden te bespreken!

Wat is er nog meer te vinden in 't Lokkemientje nabij Oosthuizen?

Niet alleen voor tuinbenodigheden ben je bij 't Lokkemientje aan het goede adres. Woon je in de buurt van Oosthuizen en ben je op zoek naar een dierenwinkel, mooie kamerplanten of toch tuinmeubelen? Kom dan langs bij 't Lokkemientje in Edam!

Bezoek ons tuincentrum