Tuinontwerp door onze hovenier nabij Broek in Waterland

Als hoveniersbedrijf maken we graag al jouw tuindromen werkelijkheid. Wil je jouw tuin door ons laten ontwerpen en aanleggen? Laten we beginnen met een verkennend gesprek. Dit kan bij jou thuis of in ons tuincentrum. Toch weten we uit ervaring dat het prettiger is om meteen de locatie te zien waar de tuin zal komen. Je eerste gesprek is volledig vrijblijvend. Denk alvast na over cruciale aspecten, zoals de gewenste sfeer, jouw favoriete stijl en hoe je de tuin wilt gebruiken.

Routebeschrijving

Jouw tuin, jouw stijl

Daarnaast is het ook essentieel om alvast te bedenken welke materialen je graag zou willen gebruiken. Ben je bijvoorbeeld fan van een specifiek type natuursteen of vind je houten tuinmeubelen prachtig? Na het eerste gesprek ontvang je van onze tuinarchitect een prijsindicatie.

Als je besluit om met ons verder te gaan, zal onze hovenier een schetsontwerp opstellen. Deze schets wordt digitaal uitgewerkt, zodat je een realistisch beeld krijgt. Meestal maken we meerdere schetsen waaruit je kunt kiezen. Uiteraard passen we deze volledig aan jouw wensen aan.

Zodra de definitieve schets is goedgekeurd, gaan we aan de slag. We stellen een beplantingsplan op en indien gewenst ook een verlichtingsplan. Hierbij houden we rekening met de grondsoort en de schaduwplekken in jouw tuin.

 

Hovenier en tuincentrum ineen nabij Broek in Waterland

Het grote voordeel van het laten aanleggen van jouw tuin door 't Lokkemientje, is dat wij een hovenier en tuincentrum ineen zijn. Doordat wij vooral producten uit ons eigen tuincentrum gebruiken, zoals tuinplanten, tuinmeubels en bestrating, kunnen we de prijzen scherp houden. Kom eens langs in ons complete tuincentrum om de mogelijkheden te bespreken!

 

Wat is er nog meer te vinden in 't Lokkemientje nabij Broek in Waterland?

Niet alleen voor tuinbenodigheden ben je bij 't Lokkemientje aan het goede adres. Woon je in de buurt van Broek in Waterland en ben je op zoek naar een dierenwinkel, mooie kamerplanten of toch tuinmeubelen? Kom dan langs bij 't Lokkemientje in Edam!

Bezoek ons tuincentrum