Vuurwerk Edam

Vuurwerk kopen in Edam?

Vuurwerk kopen in Edam? Dat doet u in onze vuurwerkshop! Tuincentrum ’t Lokkemientje heeft een vuurwerkwinkel in Edam waar u veel soorten vuurwerk kunt kopen. We hebben een groot assortiment, zodat er voor ieder wat wils is! Zowel liefhebbers van knalvuurwerk als liefhebbers van siervuurwerk kunnen hun hart ophalen. Vanaf november is het mogelijk om ons vuurwerk online te bestellen.

Vuurwerk kopen in Edam

Bij ’t Lokkemientje in Edam koopt u topkwaliteit vuurwerk. Ons assortiment bestaat uit de populaire collecties China Red en Pro Line. Wij leveren u mooi en veilig vuurwerk tegen scherpe prijzen. Profiteer ook dit jaar weer van onze vuurwerkdeals en als u geluk heeft, ontvangt u zelfs GRATIS vuurwerk bij uw bestelling. Wij stellen ieder jaar weer een assortiment vuurwerk samen dat voldoet aan ieders wensen. Dit vuurwerk delen wij op in de volgende categorieën.

  • Siervuurwerk. Hier vindt u vuurpijlen in de mooiste kleuren en vormen.
  • Knalvuurwerk. Het echte knalwerk, zoals rotjes en matten.
  • Vuurwerkpakketten. Een samenstelling van ons beste vuurwerk tegen een scherpe prijs.
  • Kindervuurwerk. Vrij onschuldig vuurwerk, zoals sterretjes. PAS OP: ook tijdens het afsteken van dit soort vuurwerk kunnen er dingen misgaan.

Wij geven altijd een uitgebreide veiligheidsvoorlichting. Zorg er in ieder geval altijd voor dat u een veiligheidsbril draagt als u vuurwerk gaat afsteken. Daarnaast is het belangrijk dat u vuurpijlen niet vanuit de hand afsteekt en ook niet los in de aarde zet. Gebruik altijd iets stevigs om de pijl in te klemmen, zoals bijvoorbeeld een fles die  niet kan omvallen.

Online vuurwerk kopen in Edam

U kunt nu ook online uw vuurwerk kopen in Edam! Bestel vanaf november online al het vuurwerk dat u wilt en kom het op de reguliere verkoopdagen ophalen in Edam. Of u nu op zoek bent naar siervuurwerk of juist van knalvuurwerk houdt, wij hebben het allemaal in onze vuurwerkshop. Van los vuurwerk tot vuurwerkpakketten en kindervuurwerk: het kan allemaal! Door uw vuurwerk alvast te reserveren, weet u zeker dat het niet uitverkocht is.

Bestel uw vuurwerk op tijd

Bestel uw vuurwerk op tijd in Edam, zodat u verzekerd bent van een compleet aanbod. Vanaf november kunt u bestellen in de webshop of in ons tuincentrum. U wordt geïnformeerd over de exacte afhaaltijden! Het afhalen is altijd een groot feest, daar zorgen wij wel voor. Heeft u vragen over ons assortiment vuurwerk in Edam? Neem gerust contact met ons op of kom langs bij Tuincentrum ’t Lokkemientje!