Tuincentrum Purmerend

Op zoek naar een tuincentrum nabij Purmerend? Tuincentrum en Hovenier ’t Lokkemientje is een compleet tuincentrum met alles voor huis, tuin en dier! Wij zijn zes dagen per week geopend. Is het bijvoorbeeld weer tijd om tuinplanten te kopen? Wij zijn dé plantenspecialist uit uw regio. Daarnaast vindt u bij ons een complete cadeauwinkel, vijverwinkel én dierenwinkel ineen! Naast een tuincentrum zijn wij een hoveniersbedrijf en helpen we u graag met het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin.   

Compleet tuincentrum nabij PurmerendTuincentrum nabij Purmerend bezoeken?

In ons tuincentrum nabij Purmerend hebben wij een zeer compleet assortiment. Naast een goed advies, kennis van de producten, ruime openingstijden, goede service en garantie op veel van onze producten, bieden wij een gezellig tuincentrum met voor ieder wat leuks! U kunt bij ons terecht voor:

We verkopen zowel eenjarige planten als kuipplanten en vaste planten. Als u vaste planten gaat aanschaffen is het handig om u te laten adviseren door een professional. Vaste planten bepalen namelijk de sfeer in uw tuin. U vult deze planten ieder jaar aan met vrolijke eenjarige plantjes voor wat extra kleur in de tuin. Wilt u iets origineels van uw tuin maken ? Dan is het leuk om een boom, heester of conifeer te planten. Voor een bloemenzee in het voorjaar koopt u bij ons bloembollen en zaden. Meer lezen over planten en tuinieren? Bekijk dan even onze online tuintips. In ons tuincentrum nabij Purmerend kunt u altijd even een van onze deskundige medewerkers aanschieten als u met vragen zit of op zoek bent naar advies.

Welkom bij Tuincentrum ’t Lokkemientje in de buurt van Purmerend

Tuincentrum ’t Lokkemientje in Edam is een gezellig tuincentrum met een ruim assortiment! Wij zijn zes dagen per week geopend van 09:00 tot 18:00 uur (op zaterdag tot 17:00 uur). Daarbij hebben we regelmatig koopzondagen. Onze medewerkers geven u graag advies over uw aankopen. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers en hoveniers. Als u op zoek bent naar een baan in de tuinbranche of als u iemand kent die deze ambitie heeft, moet u onze website zeker in de gaten houden!

Hovenier Purmerend

Woont u in de omgeving van Purmerend en bent u op zoek naar een hovenier? ’t Lokkemientje is niet alleen het meest uitgebreide tuincentrum in de buurt van Purmerend, maar ook een deskundig hovenier. U kunt bij ons terecht voor:

Ook voor kleinere klussen, zoals het planten van een boom, bent u bij onze hovenier aan het juiste adres. Een tuin is een verlengstuk van het huis en u moet zich hier dus net zo thuis voelen als in uw zorgvuldig ingerichte woonkamer. Onze hovenier laat al uw dromen uitkomen. Wij gaan graag eerst even met u om de tafel zitten, zodat we kunnen zien wat de mogelijkheden zijn en zodat u ons al uw wensen kunt vertellen. Neem even contact met ons op als u samen wilt werken met onze hovenier. Wij werken graag met producten uit ons eigen tuincentrum, waardoor we de prijzen laag kunnen houden. Kom snel eens bij ons langs nabij Purmerend!