Tuinmeubelen Purmerend

Op zoek naar nieuwe tuinmeubelen nabij Purmerend? Dan bent u bij Tuincentrum ’t Lokkemientje zeker aan het goede adres! Bij ons koopt u die ene hippe tuinset waar u altijd al naar op zoek was. De tuinsets die wij verkopen gaan ook nog eens heel lang mee. Wat is er fijner dan genieten in eigen tuin? Tegenwoordig kan dit vier seizoenen lang, met behulp van terrasverlichting en –verwarming. Sommige mensen kiezen zelfs voor een veranda waar onze comfortabele loungesets perfect onder passen.

Ruim assortiment tuinmeubelen nabij PurmerendStijlvolle tuinmeubelen van Wicker nabij Purmerend

Wat u ook zoekt, bij Tuincentrum ’t Lokkemientje nabij Purmerend wordt u vast en zeker verliefd op een set tuinmeubelen. Denk goed na over de stijl die u mooi vindt. Dit kan bijvoorbeeld klassiek, modern, natuurlijk of industrieel zijn. Als u dit eenmaal weet, dan kunnen wij met u aan de slag gaan. U koopt bij ons:

Geniet van de zomer en van uw tuin met de luxe tuinmeubelen van Tuincentrum ’t Lokkemientje in de regio Purmerend.

De voordelen van Wicker tuinmeubelen

De meeste tuinmeubelen die wij nabij Purmerend verkopen zijn gemaakt van Wicker. Dit materiaal kent vele voordelen. Ten eerste is het erg stevig. Wicker is gevlochten kunststof en dit zorgt er ook nog eens voor dat het materiaal weerbestendig is. Een loungeset van Wicker is niet stuk te krijgen! Een laatste voordeel is dat Wicker tuinmeubelen nauwelijks onderhoud nodig hebben. Af en toe afborstelen of schoonmaken met een zachte borstel en een sopje is voldoende.

Uw tuinset aanvullen met accessoires

Tuinmeubels brengen een hoop comfort naar uw tuin in Purmerend of omgeving, maar u kunt het uzelf nog aangenamer maken. Zorg bijvoorbeeld voor warme en gezellige avonden door een vuurkorf of terrashaard neer te zetten. Zo kunt u ook ’s Winters van uw tuin genieten en bijvoorbeeld gezellig marshmallows roosteren. Of vrolijk de boel op met buitenverlichting. U kunt uiteraard ook kiezen voor buitenverlichting die aangaat als er beweging is. Dit zorgt voor een veilig gevoel.

Kom langs nabij Purmerend en ontdek onze tuinmeubels!

Voor al uw tuinmeubelen en toebehoren komt u naar Tuincentrum ’t Lokkemientje nabij Purmerend. Hier vindt u een showroom met tuinmeubelen in alle soorten en maten. Bent u op zoek naar beschermhoezen en onderhoudsproducten? Ook daar kunnen wij u mee helpen. Neem ook gelijk een kijkje ins ons assortiment tuinplanten, om uw tuin extra sfeer te geven. Tot snel bij ’t Lokkemientje!