Tuincentrum Volendam

Op zoek naar een compleet tuincentrum nabij Volendam? Zoek dan niet verder! ’t Lokkemientje kan u met alles helpen. Wij zijn een tuincentrum en hovenier in de buurt van Volendam met een zeer compleet assortiment. Wij hebben echt alles wat u nodig heeft voor uw tuin, zoals tuinplanten, tuinmeubelen, tuingereedschap en barbecues. Daarnaast verkopen we huis- en sfeerproducten, dierbenodigdheden en alles voor uw vijver. Laat u adviseren door onze deskundige medewerkers of lees alvast de tuintips op onze website voor inspiratie.

Bezoek Tuincentrum ’t Lokkemientje dichtbij VolendamUitgebreid tuincentrum in de buurt van Volendam

In Edam, op een steenworpafstand van Volendam, bevindt zich Tuincentrum ’t Lokkemientje. U kunt hier zes dagen per week terecht voor alles voor huis, tuin en dier. Op maandag t/m vrijdag zijn wij geopend van 09:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. Zo nu en dan houden we ook een koopzondag. Houd onze website en Facebook-pagina in de gaten voor de precieze data van onze koopzondagen. Bij ’t Lokkemientje werken medewerkers met jarenlange ervaring in de tuinbranche, maar wij bieden nieuw talent ook een kans.    

Ruim assortiment bij ons tuincentrum nabij Volendam

Kom eens langs bij Tuincentrum ’t Lokkemientje in de buurt van Volendam en u zult zich verbazen over ons ruime assortiment. Bij ons is het altijd een gezellige boel, dus u zult zich zeker vermaken en dan gaat u ook nog eens naar huis met alles waar u naar op zoek was en waarschijnlijk meer. U koopt bij ons:

Is het bijvoorbeeld weer tijd om tuinplanten te kopen? Op de plantenafdeling van uw tuincentrum dichtbij Volendam vindt u zowel eenjarige planten als kuipplanten en vaste planten. Vaste planten bepalen de sfeer in uw tuin en het is dus belangrijk dat u een weloverwogen keuze maakt. Het is dan altijd fijn om advies te krijgen van een ervaren medewerker. U vult vaste planten ieder jaar aan met vrolijke eenjarige plantjes voor wat extra kleur in de tuin. Voor een origineel effect kiest u voor bomen, heesters of coniferen. Door de schaduw en het hoogteverschil die u zo creëert zorgt u voor spanning. Meer lezen over planten en tuinieren? Bekijk dan even onze online tuintips. In ons tuincentrum nabij Volendam staan wij altijd voor u klaar om advies te geven.

Tuincentrum en hovenier ineen Volendam

Ook voor een hovenier in Volendam en omgeving bent u bij ’t Lokkemientje aan het juiste adres. Wij bieden de volgende diensten aan:

Doordat wij een tuincentrum en hovenier ineen zijn en dus vooral producten uit ons eigen tuincentrum gebruiken, kunnen wij de prijzen relatief laag houden. Voor de kleinere klussen, zoals het planten van een boom, bent u bij ons ook aan het juiste adres. Een tuin is een verlengstuk van het huis en u moet zich hier dus net zo thuis voelen als in uw zorgvuldig ingerichte woonkamer. Onze hovenier maakt dit mogelijk. Stap 1 is contact opnemen met ons tuincentrum nabij Volendam en vervolgens maken we een afspraak met u om uw wensen te bespreken. We zullen dan ook gelijk bekijken wat er allemaal mogelijk is met het stuk grond dat uw tuin zal gaan worden. We kijken dan bijvoorbeeld naar de grondsoort en ligging van uw tuin. Maak snel een afspraak met onze hovenier!