Het beste tuincentrum in de buurt van Purmerend

Wanneer u in de buurt woont van Purmerend en geïnteresseerd bent in planten en tuinieren, vraagt u zich misschien af: 'Wat is het beste tuincentrum vlakbij Purmerend?' Een uitstekend antwoord op die vraag is natuurlijk 't Lokkemientje in Edam. Dit tuincentrum biedt een prachtig assortiment aan de mooiste planten, tuinmeubelen en dierbenodigdheden. Zo'n uitgebreide selectie vindt u niet vaak, zeker niet zo dicht bij huis. Bovendien bieden wij professioneel en persoonlijk advies op maat, bijvoorbeeld van onze hoveniers die u kunnen helpen bij het realiseren van uw droomtuin! Bent u dus afkomstig uit de omgeving van Purmerend en op zoek naar hoogwaardige tuinartikelen? Aarzel dan niet langer en kom snel naar ons tuincentrum in Edam!

Routebeschrijving

Het ruime assortiment van 't Lokkemientje

Wat er zich in het assortiment van het tuincentrum bevindt? Zo goed als alles wat u nodig heeft om in de tuin of binnen aan de slag te gaan. Voor wie groene vingers heeft hebben wij verschillende tuingereedschappen, tuinplanten, kamerplanten, aarde en meer. Bent u meer van de gezellige barbecues met familie in een perfect ingerichte tuin? Ook dan hebben wij waar u naar op zoek bent. Ons assortiment is uitgebreid, kom daarom vooral eens een keer langs. Dan kan het klantvriendelijke personeel u te woord staan en helpen met al uw vragen. Of u nu dus uit Edam zelf of in de buurt daarvan komt, wij staan u graag te hulp in de buurt van Purmerend. Om een verder beeld te vormen van het assortiment zetten we de belangrijkste productcategorieën voor u op een rij:

 

Welk tuincentrum in open vlakbij Purmerend?

Wij zijn een tuincentrum dat meer te bieden heeft dan alleen een uitgebreid assortiment aan producten. Bij ons kunt u genieten van een ontspannen omgeving en de tijd nemen om alles rustig te bekijken en een weloverwogen keuze te maken. We streven ernaar om het winkelen zo stressvrij mogelijk te maken. Daarom bieden wij gratis parkeergelegenheid voor de deur, een bezorgservice, toiletten en een potgrondafhaalpunt. Zo kunt u ongestoord winkelen en kiezen waar u zich prettig bij voelt.

 

Bezoek ons tuincentrum nabij Purmerend

Met al deze voordelen lijkt er nog maar één ding op te zitten.. kom vooral eens gezellig langs! Wij zijn gelegen in Edam, wat dicht in de buurt is van Purmerend. Pak dus de auto, fiets of het openbaar vervoer en kom een kijkje nemen in ons tuincentrum. Mocht u zich dus nog afvragen waar het dichtstbijzijnde tuincentrum is? Dan zeggen wij alleen nog maar, wees welkom! We hopen u natuurlijk graag te verwelkomen bij 't Lokkemientje, dus misschien tot dan!

Bezoek ons tuincentrum