Het beste tuincentrum in de buurt van Middenbeemster

Wanneer je in de buurt woont van Middenbeemster en geïnteresseerd bent in planten en tuinieren, kan het zo zijn dat je je afvraagt ‘Wat is het beste tuincentrum vlakbij Middenbeemster? Een goed antwoord op die vraag is dan natuurlijk 't Lokkemientje in Edam. Dit tuincentrum kan je voorzien in de mooiste planten, tuinmeubelen en dierbenodigdheden. Een prachtig assortiment als deze vind je dan ook niet zo vaak, laat staan bij jou in de buurt. Bovenop het uitgebreide assortiment staat dan ook nog dat wij je graag voorzien van een professioneel en persoonlijk advies op maat. Denk bijvoorbeeld aan onze Hoveniers die jou kunnen helpen aan jouw droom tuin! Kom jij dus uit de buurt van Middenbeemster en ben je op zoek naar de mooiste tuinartikelen? Haast je dan gauw naar ons tuincentrum in Edam!

 

Het ruime assortiment van 't Lokkemientje

Wat er zich in het assortiment van het tuincentrum bevindt? Zo goed als alles wat jij nodig hebt om in de tuin of binnen aan de slag te gaan. Voor wie groene vingers heeft hebben wij verschillende tuingereedschappen, tuinplanten, kamerplanten, aarde en meer. Ben je meer van de gezellige barbecues met familie in een perfect ingerichte tuin? Ook dan hebben wij waar jij naar op zoek bent. Ons assortiment is uitgebreid, kom daarom vooral eens een keer langs. Dan kan het klantvriendelijke personeel je te woord staan en helpen met al jouw vragen. Of je nu dus uit Edam zelf of in de buurt daarvan komt, wij staan je in de buurt van Middenbeemster graag bij met onze adviezen. Om een verder beeld te vormen van het assortiment zetten we de belangrijkste productcategorieën voor je op een rij:

Tuincentrum 't Lokkemientje

 

Welk tuincentrum in open vlakbij Middenbeemster?

Wij zijn een tuincentrum dat meer te bieden heeft dan alleen een wijd aanbod aan producten. Waan jezelf bij ons in een relaxte omgeving en neem je tijd om al het moois te bekijken, en om een wel afgewogen keuze te maken. Wij proberen zo goed als mogelijk alle druk van het winkelen af te halen. Daarom kun je bij ons voor de deur gratis parkeren, hebben wij een bezorgservice, toiletten en een potgrondstraat. Zo kun je ongestoord winkelen en kiezen waar jij je goed bij voelt.

 

Bezoek ons tuincentrum nabij Middenbeemster

Met al deze voordelen lijkt er nog maar één ding op te zitten.. kom vooral eens gezellig langs! Wij zijn gelegen in Edam, wat dicht in de buurt is van Middenbeemster. Pak dus de auto, fiets of het openbaar vervoer en kom een kijkje nemen in ons tuincentrum. Mocht je je dus nog afvragen waar het dichtstbijzijnde tuincentrum is? Dan zeggen wij alleen nog maar, wees welkom! We hopen je natuurlijk graag te verwelkomen bij 't Lokkemientje, dus misschien tot dan!

Bezoek ons tuincentrum