Sierbestrating Purmerend

Op zoek naar sierbestrating voor uw tuin in of rond Purmerend? Kom naar Tuincentrum ‘t Lokkemientje! Ons bestratingassortiment is zeer groot en gevarieerd. Vergelijk de verschillende soorten bestrating op uw gemak met elkaar in onze showroom. Hier staan showborden voor u uitgestald. Wij verkopen onder andere verschillende soorten natuursteen. Heeft u advies nodig? Vraag het gerust aan onze medewerkers! U kunt er ook voor kiezen om de bestrating te laten leggen door onze hovenier.

Ruim assortiment sierbestrating nabij PurmerendVoor sierbestrating nabij Purmerend komt u naar Tuincentrum 't Lokkemientje

In ons tuincentrum nabij Purmerend vindt u een ruim assortiment sierbestrating. Van prachtig natuursteen voor een natuurlijke uitstraling tot klinkers in diverse kleuren en maten. Voor een verrassende en rustieke uitstraling! Maar ook tegels zitten in ons assortiment, van gewone tegels tot luxe marmeren tegels. U vindt het allemaal bij Tuincentrum ’t Lokkemientje!

Bestrating aanleggen

Onze hovenier legt de bestrating met liefde voor u aan, maar misschien kiest u ervoor om dit zelf te doen. Let dan op de volgende zaken:

  • Zet altijd eerst de contouren van het terras uit met latjes. Zo weet u precies waar de bestrating moet komen te liggen.
  • Vervolgens moet u de grond 15 tot 25 centimeter uitgraven.
  • Dan is het tijd om de ondergrond aan te brengen. Het is erg belangrijk om dit op de juiste manier te doen, want u wilt natuurlijk niet dat uw terras verzakt. De eerste onderlaag bestaat uit gebroken puin of korrelmix en is 10 cm dik. Vervolgens brengt u een laag zand aan.  
  • Zorg nu voor een glad geheel en druk het stevig aan.
  • Nu is het tijd om de bestrating te leggen. Houd hierbij rekening met het soort sierbestrating. In ons tuincentrum kunt u zich hierover laten adviseren.
  • Zorg er altijd voor dat uw tuin een klein beetje schuin afloopt, omdat het regenwater anders op de stenen blijft liggen.

Vindt u dit allemaal een beetje te ingewikkeld? Geen probleem! Onze hovenier legt uw sierbestrating nabij Purmerend binnen een paar dagen voor u aan.

Mooie sierbestrating nabij Purmerend

Naast een groot assortiment sierbestrating in ons tuincentrum nabij Purmerend vindt u ook planten voor in uw tuin. Heeft u een goed idee van wat u met uw tuin wilt, maar heeft u er zelf de tijd niet voor? De hoveniers van Tuincentrum ’t Lokkemientje kunnen uw gehele tuin aanleggen! Kom langs bij ons tuincentrum nabij Purmerend en ontdek ons assortiment sierbestrating.