Kerst Volendam

Kerst vieren nabij Volendam? Beleef dit jaar een magische Kerst met de hulp van Tuincentrum ’t Lokkemientje in Edam. Wij stallen namelijk alle ingrediënten voor een geslaagd kerstfeest voor u uit tijdens onze kerstshow aan het eind van het jaar. Onze stylisten zijn altijd op de hoogte van de laatste trends, maar natuurlijk kunt u ook altijd bij ons terecht voor klassieke kerstversiering.

Alles voor de Kerst bij uw tuincentrum dichtbij VolendamKerst vieren nabij Volendam!

Bij ’t Lokkemientje zijn we gek op Kerst. Ieder jaar weer toveren we ons tuincentrum om tot een waar kerstparadijs. U vindt bij ons:

Maak van uw huis het stralende middelpunt van de buurt door het rijkelijk te versieren. Wij hebben versiering en verlichting voor binnen en buiten.

Welke kersttrend kiest u?

Tuincentrum ’t Lokkemientje presenteert u ieder jaar de nieuwste kersttrends. Gaat u dit jaar bijvoorbeeld voor een botanische Kerst? Dit houdt in dat het accent op de natuur ligt. Groen en bruin zijn de overheersende kleuren en in de decoraties zijn bijvoorbeeld dennenappels, dennentakken en dieren verwerkt. Nog een leuke kersttrend is de Servische Kerst. De decoraties die onder deze trend vallen zijn blauw en wit en er wordt bijvoorbeeld veel gewerkt met ijskristallen. Houdt u van een chique en sobere uitstraling? Dan is de Winters witte kersttrend dé trend voor u. Natuurlijk kunt u ook lekker conservatief voor de klassieke kersttrend gaan. Bij de meeste mensen is deze trend nog steeds favoriet. Hul uw huis in rood, groen en goud.

Kerstboom kopen nabij Volendam

Ook uw kerstboom koopt u dit jaar bij ’t Lokkemientje in de buurt van Volendam. Niks gaat natuurlijk boven de geur van een echte kerstboom. Wij verkopen de populaire Nordmann-spar, een sterke kerstboom die nauwelijks naalden laat vallen. Wilt u de kerstboom volgend jaar weer kunnen opzetten? Kies dan voor een van onze natuurgetrouwe of gekleurde kunstkerstbomen.

Kerst vieren Volendam

Alles voor de Kerst vindt u in ons tuincentrum dichtbij Volendam. Kom eens langs tijdens onze kerstshow en laat u betoveren. Tegen het eind van het jaar begint ook onze vuurwerkverkoop. U kunt het vuurwerk vanaf november online reserveren. Kom binnenkort eens bij ons langs!