Kerst Purmerend

Kom met kerst naar Tuincentrum 't Lokkemientje nabij PurmerendMet kerst is het extra gezellig in Tuincentrum ’t Lokkemientje nabij Purmerend! Kerst is de gezelligste tijd van het jaar en dat is goed te merken in ons tuincentrum. In aanloop naar de kerst wordt ons tuincentrum omgetoverd in een sfeervol kerstparadijs. Alle inspiratie die u nodig heeft voor de kerst vindt u bij ’t Lokkemientje in de buurt van Purmerend.
 

Kerst inspiratie opdoen

Kom voor de kerst inspiratie opdoen in ons tuincentrum in de regio van Purmerend. Wilt u een mooie Fijnspar of Nordmann kopen? In ons tuincentrum vindt u veel kerstbomen, met of zonder kluit. Misschien houdt u meer van praktisch en heeft u geen zin in naalden opruimen. In dat geval zijn onze kunstkerstbomen een uitkomst! Van klein tot groot, niet van echt te onderscheiden of juist in unieke kleuren: u vindt het bij Tuincentrum ’t Lokkemientje.

De laatste kerst trends

Ieder jaar wilt u natuurlijk weer uitpakken op het gebied van kerstdecoratie. In ons tuincentrum vindt u de laatste trends waardoor u helemaal mee kunt gaan met de nieuwste kleuren en materialen. Ieder jaar een volledig nieuwe collectie aanschaffen is niet nodig, maar met steeds wat nieuwe accenten en decoraties komt u al een heel eind! 

Kerst in Tuincentrum ’t Lokkemientje nabij Purmerend

Naast verschillende kerstboomsoorten vindt u bij ons natuurlijk ook genoeg kerstverlichting en kerstversiering. Elk jaar hebben we een groot assortiment kerstartikelen dat de laatste trends volgt! Van glazen kerstballen tot mooie pieken voor in de kerstboom. Bezoek Tuincentrum ’t Lokkemientje nabij Purmerend en u bent snel klaar voor de kerst!