Kunstkerstbomen

Een kunstkerstboom is ideaal als u geen zin heeft in gedoe met uitgevallen naalden en opruimen. Er zijn tegenwoordig kunstkerstbomen die bijna niet van echte zijn te onderscheiden. In ons tuincentrum vindt u kunstkerstbomen in allerlei kleuren en soorten. Kleine bomen van onder de 1.75 meter tot bomen van meer dan 2 meter. Kunstkerstbomen met of zonder lampjes en decoratie. Kom bij ons tuincentrum langs, er zit vast en zeker een geschikte boom voor u bij!

Kunstkerstboom kopen

Welke kunstkerstboom is de beste keuze? De kerstbomen van tegenwoordig zijn bijna niet meer van echt te onderscheiden, maar er zijn ontzettend veel keuzes: een witte kerstboom, houten kerstboom of de niet van echt te onderscheiden groene of blauwgroene kunstbomen. De kerstbomen zijn te koop met of zonder verlichting. Het voordeel van de kunstkerstbomen met LED kerstverlichting is dat u nooit moeite heeft met het uit elkaar halen van kerstverlichting en alle lampjes in de boom zijn mooi verdeeld over de boom waardoor het een mooi geheel vormt. Ook wordt er garantie op de kerstboom en op de kerstverlichting gegeven. Vraag hiernaar in onze winkel. 

Ons tuincentrum is gevestigd in Edam nabij Volendam, Middelie, Hobrede, Kwadijk, Purmerend, Zuidoostbeemster, Wheermolen, Weidevenne, De Gors, Purmerland, Purmer-Zuid, Purmer, Overleek, Monnickendam, Marken, Ooster Ee en Katwoude.

 

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst