Graszoden Purmerend

Voor mooie graszoden nabi Purmerend hoeft u niet ver te zoeken. Tuincentrum ’t Lokkemientje verkoopt graszoden van een hoge kwaliteit, zodat u snel een mooi gazon heeft. Wij zijn dé groenexpert van de omgeving en kunnen u dus zeker helpen bij het groen kleuren van uw tuin. Wij geven u ook graag tips over de aanleg van de graszoden.

Graszoden vs graszaden voor uw tuin in de buurt van Purmerend​Mooie graszoden kopen in de regio van Purmerend

De aanleg van uw gazon in de omgeving van Purmerend gaat een stuk sneller met graszoden. Als u er namelijk voor kiest om het gras in te zaaien, duurt het een tijdje voordat de graszaden zijn uitgekomen. Een nadeel van graszoden is dat ze wat duurder zijn, maar door de hoge kwaliteit van onze graszoden zijn ze het meer dan waard.

Soorten graszoden Purmerend

Kies het gras dat het beste bij uw tuin en situatie past. Bij ons kunt u kiezen uit:

  • Speelgraszoden. Dit is wat steviger gras. Kies voor een speelgazon als u weet dat er op gelopen zal worden. Heeft u kinderen? Dan is speelgazon zeker een goed idee!
  • Fijnere grassoorten. De fijnere grassoorten hebben wat meer sierwaarden, maar ze kunnen minder hebben.

Wilt u meer weten over de graszoden die wij verkopen in ons tuincentrum nabij Purmerend? Zoek dan contact met ons of kom eens langs!

Het onderhouden van uw grasmat

Goed onderhoud zorgt ervoor dat u nog lang van een mooi gazon kunt genieten. Wij geven u graag advies. Verwijder mossen en onkruid als u ziet dat dit er is. Vooral in het voorjaar is dit belangrijk. Gras dat wordt bemest is voller, groener en kan beter tegen slecht weer. Gezond gras geeft mos en onkruid ook minder kans om te groeien. Bemest uw gazon drie keer per jaar. In droge periodes moet u uiteraard sproeien, maar doe dit nooit midden op de dag. Als de zon op zijn hoogst staat, verdampt het water en kan uw gras zelfs verbranden. Sproei daarom ’s ochtends en ’s avonds. Zijn er door droogte gele of kale plekken ontstaan in uw gazon? U kunt dit opnieuw inzaaien, maar een snellere manier is om graszoden op maat te laten snijden.

Graszoden kopen nabij Purmerend

Wanneer u op zoek bent naar graszoden in de buurt van Purmerend, kom dan langs bij Tuincentrum ’t Lokkemientje. Ons tuincentrum ligt nabij Purmerend en heeft goede kwaliteit graszoden! U bestelt deze gemakkelijk per vierkante meter. Leg de graszoden altijd binnen 24 uur na aankoop, anders drogen ze uit en kunnen ze niet meer aanhechten! U kunt de graszoden ook laten aanleggen door onze hovenier.