Bloemen Edam

Bloemen kopen in Edam: bloeiende tuinplanten en kamerplantenBent u op zoek naar bloemen in Edam? Tuincentrum ’t Lokkemientje heeft genoeg keuze! Wilt u bloemen in huis of juist in uw tuin? Het maakt ons niet uit: wij hebben het allemaal in ons assortiment! Bezoek ons Tuincentrum in Edam en wij helpen u om mooie bloemen uit te zoeken.

Bloemen kopen in Edam

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een ruim assortiment aan bloemen. Naast bloemen, hebben wij onder andere:

Zelf bloemen laten groeien in de tuin kan natuurlijk ook! Wij hebben namelijk ook bollen en zaden waarmee u uw tuin geheel naar eigen wens kunt opfleuren. 

Bloemen voor iedere gelegenheid

Bloemen zijn altijd geschikt als een attent cadeau, of om het huis op te fleuren. Een cadeau voor uzelf is op zijn tijd ook helemaal niet gek! Een boeket samenstellenn voor iemand anders is ook altijd erg leuk en het geeft veel voldoening om iemand blij te maken. Vraag bij ons gerust naar de mogelijkheden, dan vinden we voor iedere gelegenheid een geschikt boeket!

Bezoek Tuincentrum ’t Lokkemientje

Bij Tuincentrum ’t Lokkemientje in Edam heeft u genoeg keuze uit verschillende prachtige bloemen. Wat u ook zoekt, wij hebben iets waar u blij van wordt. Kom gezellig langs in ons tuincentrum en laat u verrassen! Wij helpen u graag.