Weber bbq kopen

.Wilt u een Weber bbq kopen? Kom naar Tuincentrum ’t Lokkemientje! Wij weten dat er niets fijner is dan ’s zomers buiten in de tuin te zitten en te barbecueën. Daarom hebben wij een ruim assortiment aan Weber barbecues en accessoires. Bij ons is een Weber bbq kopen gemakkelijk! 

Ruim assortiment aan barbecues

Bij Tuincentrum ’t Lokkemientje in Edam heeft u de keuze uit veel verschillende barbecues. Zo hebben we onder andere:

Wij zijn erg trots op ons Weber assortiment! Onze deskundige medewerkers kunnen u zonder problemen adviseren bij het kopen van een Weber bbq.

Klaar voor de zomer met een nieuwe barbecue

We verheugen ons allemaal op de heerlijke warme avonden waarop de barbecue weer aan kan. Als u eenmaal een Weber barbecue heeft aangeschaft, bent u altijd op tijd klaar en goed voorbereid. Gemakkelijk in het gebruik en kwalitatief goed om avonden achtereen het diner te verzorgen. Uiteraard wil het oog ook wat. Gelukkig hebben ze daar bij Weber rekening mee gehouden en zijn de barbecues ook nog eens stijlvol ontworpen.

Kom langs in ons tuincentrum!

Wanneer u een Weber bbq wilt kopen kunt u het beste langs komen in ons tuincentrum. Hier kunt u ons assortiment bekijken en advies vragen. Liever een elektrische barbecue, Weber openhaard of een buitenkeuken? Geen probleem, die hebben wij ook! Kom gezellig langs bij ’t Lokkemientje in Edam.