Hovenier Hoorn

Van ontwerp tot aanleg: hovenier 't Lokkemientje nabij HoornZoekt u een hovenier in de buurt van Hoorn? Is uw tuin toe aan een opknapbeurt of wilt u gewoon eens wat anders met uw tuin doen? Bij Tuincentrum ’t Lokkemientje nabij Hoorn hebben we een gespecialiseerde hovenier die u uitstekend kan helpen! Hoveniersbedrijf ’t Lokkemientje staat voor kwaliteit en denkt graag met u mee over uw tuin.
 

Volledige service en hoveniersdiensten

De hovenier van ’t Lokkemientje zorgt voor complete service nabij Hoorn. Zo kunnen wij:

Zoals u ziet bent u voor verschillende hoveniersdiensten bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u de volledige service verlenen op het gebied van tuinaanleg én onderhoud. 

Heeft u inspiratie nodig voor uw nieuwe tuin?

Uiteraard voorzien wij u van diverse tips en kunnen wij op diverse gebieden met u meedenken. Wilt u graag alvast inspiratie opdoen? In ons fotoalbum vindt u diverse foto's van het werk dat wij geleverd hebben. Deze foto's kunt u bekijken op onze website om alvast een beeld te krijgen van onze diensten. Vergeet niet dat wij altijd maatwerk leveren en daarom graag met u in gesprek gaan over onze diensten!

Kom naar Hovenier ’t Lokkemientje nabij Hoorn

Wanneer u in de omgeving van Hoorn woont helpt hovenier ‘t Lokkemientje u graag met uw tuin. Onze hoveniers zullen samen met u kijken naar uw tuin en uw wensen. Wij maken geheel vrijblijvend een offerte op en gaan pas aan de slag als u tevreden bent. Neem contact op met onze hoveniers of kom langs in ons Tuincentrum!