Tuincentrum Waterland

Op zoek naar tuincentrum een nabij Waterland? ’t Lokkemientje kan u vast en zeker helpen. Wij zijn een tuincentrum en hovenier ineen en we hebben een heel ruim assortiment voor huis, tuin & dier. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar tuinplanten? Wij zijn dé plantenexpert in de omgeving. Laat u adviseren door onze deskundige medewerkers of lees alvast de tuintips op onze website ter inspiratie.

Tuincentrum ’t Lokkemientje nabij WaterlandTuincentrum bezoeken nabij Zaandam

Tuincentrum ’t Lokkemientje bevindt zich in Edam, dichtbij Waterland dus. U koopt hier zes dagen per week alles wat u nodig heeft voor uw tuin, interieur en huisdier. Op maandag t/m vrijdag zijn wij geopend van 09:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. U kunt ook een van onze koopzondagen bezoeken. Wij kondigen onze koopzondag aan op de website en Facebook-pagina. Bij ’t Lokkemientje werken medewerkers met jarenlange ervaring in de tuinbranche, maar wij bieden nieuw talent ook een kans.    

Wat koopt u zoal bij ons tuincentrum in de buurt van Waterland?

Als u voor het eerst bij ons binnenstapt, zult u zich zonder twijfel verbazen over ons ruime assortiment. We maken er elke dag weer iets gezelligs van, dus u zult zich zeker vermaken tijdens uw bezoek aan ons tuincentrum. Wij kunnen u garanderen dat u gaat vinden waarvoor u bent gekomen en waarschijnlijk meer. U koopt bij ons:

  • Tuinplanten
  • Tuinmeubels
  • Graszoden
  • Bestrating
  • Barbecues
  • Kamerplanten
  • Vijverbenodigdheden
  • Complete dierenwinkel
  • Kerstartikelen en Vuurwerk (eind van het jaar)

Op de plantenafdeling van uw tuincentrum dichtbij Volendam vindt u zowel eenjarige planten als kuipplanten en vaste planten. De basis van uw tuin bestaat uit vaste planten en het is dus belangrijk dat u een weloverwogen keuze maakt. Zorg er bijvoorbeeld voor dat de hoeveelheid groen en de hoeveelheid kleur altijd in evenwicht zijn. Ons advies is vaak om de tuin overwegend groen te houden. In het voorjaar kunt u wat kleur toevoegen door de border te vullen met eenjarige planten of zaden en bloembollen. Voor een origineel effect kiest u voor bomen, heesters of coniferen. Door de schaduw en het hoogteverschil die u zo creëert zorgt u voor spanning. In ons tuincentrum nabij Volendam staan wij altijd voor u klaar om advies te geven over tuinplanten.

Tuincentrum en hovenier ineen in de omgeving van Waterland

’t Lokkemientje is niet alleen een tuincentrum. Wij hebben ook deskundige hoveniers in dienst. Deze bieden de volgende diensten aan:

Wij kunnen de prijzen voor onze hoveniersdiensten relatief laag houden, omdat we veel producten uit ons eigen tuincentrum gebruiken. Wilt u gebruik maken van onze hovenier? Maak dan even een afspraak, dan komen ze bij u langs. Vertel tijdens een eerste gesprek al uw wensen, dan weten onze hoveniers hoe uw droomtuin eruit moet komen te zien. Zij zullen ook gelijk even kijken wat er allemaal mogelijk is met uw tuin. Kom voor meer informatie even langs in ons tuincentrum nabij Waterland!