Dierenwinkel Purmerend

Op zoek naar een dierenwinkel dichtbij Purmerend? Bij Tuincentrum ’t Lokkemientje vindt u een zeer uitgebreide dierenafdeling. U vindt hier alles wat u nodig heeft voor uw hond, kat, knaagdier, vissen of vogel. Houd uw dier gezond en gelukkig met topkwaliteit dierbenodigdheden, zoals snacks, voeding, verblijven en speeltjes. Heeft u vragen over ons assortiment of mist u iets? Bel ons gerust even op!

Houd uw huisdier gezond met de juiste dierbenodigdhedenDierenspeeltjes bij onze dierenwinkel nabij Purmerend

De medewerkers van onze dierenwinkel zijn erg begaan met de gezondheid van uw dier. Zij hebben dan ook erg hun best gedaan om topmerken dierenvoeding toe te voegen aan ons assortiment. U vindt bij ons:

  • Voer en snacks voor de hond van: Boxby Proline,  Braaaf, Voskes,  Vitacraft, Frolic,  Whimzees,Pedigree, Almo Nature, Ecostyle, Fokker en Eukanuba.
  • Droog- en natvoer voor de kat van: Almo Nature, Fokker, Iams, Nature en Science, Prins en Renske.
  • Droogvoer voor knaagdieren: Puik, Vitakraft, Vitakraft, Toyka, Beaphar Konijn, Boony en Selective. De meeste merken leveren voeding die speciaal is afgestemd op het soort knaagdier.
  • Drijfkorrels voor koudwatervissen en tropische vissen: Velda Gold Sticks. Als u voor het eerst vissen koopt, is het zeker aan te raden om u goed te laten informeren in onze dierenwinkel nabij Purmerend.
  • Voer voor vogels: Beaphar en Puik voor parkieten, tropische vogels, kanaries, papegaaien, postduiven, sierduiven en Tortelduiven.

Meer voor de gezondheid van uw dier? Vraag naar onze dierenapotheek met onder andere ontwormings- vlooi- en tekenmiddel.

De leukste dierenspeeltjes bij petshop ’t Lokkemientje dichtbij PurmerendVissen kopen bij onze dierenwinkel nabij Purmerend

Naast de juiste voeding is het ook heel belangrijk dat uw huisdier genoeg beweegt, daarom verkopen wij allerlei soorten speeltjes in onze dierenwinkel nabij Purmerend. Denk bijvoorbeeld aan ballen, knuffels, plastic speeltjes, muisjes, krabpalen en klimrekken. Voor honden en knaagdieren is het belangrijk dat hun gebit in orde blijft. Om ze hier een handje bij te helpen kunt u kauwspeeltjes en snacks kopen. Kijk rustig rond in onze dierenwinkel dichtbij Purmerend en laat u eventueel adviseren door een van onze deskundige medewerkers.

Bezoek dierenwinkel ’t Lokkemientje in de buurt van Purmerend

Voor al uw dierbenodigdheden komt u naar Dierenwinkel ’t Lokkemientje in de buurt van Volendam. Wist u dat wij ook een heel groot aanbod aquarium en koudwater vissen hebben? Zorg er wel voor dat u zich goed laat informeren als u vissen koopt, want het houden van vissen is niet makkelijk. Bij een verkeerde watertemperatuur kunnen de vissen al sterven. Wij vertellen u met liefde alles uit wat u moet weten, uiteraard ook over andere dieren. Kom snel bij ons langs!