Bezoek de dierenwinkel nabij Broek in Waterland

Voor al uw dierbenodigdheden komt u naar Dierenwinkel ’t Lokkemientje in de buurt van Volendam. Wist u dat wij ook een heel groot aanbod aquarium en koudwater vissen hebben? Zorg er wel voor dat u zich goed laat informeren als u vissen koopt, want het houden van vissen is niet makkelijk. Bij een verkeerde watertemperatuur kunnen de vissen al sterven. Wij vertellen u met liefde alles uit wat u moet weten, uiteraard ook over andere dieren. Kom snel bij ons langs!

 

Houdt uw huisdier gezond met de juiste dierbenodigheden

De medewerkers van onze dierenwinkel zijn erg begaan met de gezondheid van uw dier. Zij hebben dan ook erg hun best gedaan om topmerken dierenvoeding toe te voegen aan ons assortiment. U vindt bij ons:

  • Voer en snacks voor de hond van: Boxby Proline, Braaaf, Voskes, Vitacraft, Frolic, Whimzees, Pedigree, Almo Nature, Ecostyle, Fokker en Eukanuba;
  • Droog- en natvoer voor de kat van: Almo Nature, Fokker, Iams, Nature en Science, Prins en Renske;
  • Droogvoer voor knaagdieren: Puik, Vitakraft, Toyka, Beaphar Konijn, Boony en Selective. De meeste merken leveren voeding die speciaal is afgestemd op het soort knaagdier.
  • Drijfkorrels voor koudwatervissen en tropische vissen: Velda Gold Sticks. Als u voor het eerst vissen koopt, is het zeker aan te raden om u goed te laten informeren in onze dierenwinkel nabij Broek in Waterland.
  • Voer voor vogels: Beaphar en Puik voor parkieten, tropische vogels, kanaries, papegaaien, postduiven, sierduiven en Tortelduiven.

Meer nodig voor de gezondheid van uw dier? Vraag naar onze dierenapotheek met onder andere ontwormigs- vlooi- en tekenmiddel.

 

De leukste dierenspeeltjes bij petshop 't Lokkemientje dichtbij Broek in Waterland

Naast de juiste voeding is het ook heel belangrijk dat uw huisdier genoeg beweegt, daarom verkopen wij allerlei soorten speeltjes in onze dierenwinkel nabij Broek in Waterland. Denk bijvoorbeeld aan ballen, knuffels, plastic speeltjes, muisjes, krabpalen en klimrekken.

Voor honden en knaagdieren is het belangrijk dat hun gebit in orde blijft. Om ze hier een handje bij te helpen kunt u kauwspeeltjes en snacks kopen. Kijk rustig rond in onze dierenwinkel nabij Broek in Waterland en laat u eventueel adviseren door een van onze deskundige medewerkers.

  

 

Service op maat nabij Broek in Waterland

Bij Lokkemientje geloven we in service op maat nabij Broek in Waterland. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren over de juiste producten voor uw huisdieren. Bezoek onze winkel in de nabije omgeving van Broek in Waterland en ontdek de wereld van 't Lokkemientje, waar kwaliteit en liefde voor dieren samenkomen.

Bezoek ons tuincentrum