Dierenwinkel Purmerend

Kom langs onze dierenwinkel nabij Purmerend!Bent u op zoek naar een dierenwinkel in de regio van Purmerend? Tuincentrum ’t Lokkemientje biedt de grootste dierenwinkel bij u in de regio! Middenin het tuincentrum vindt u een groot assortiment dierenbenodigdheden met alles voor uw hond, kat, knaagdieren, vissen én vogels! Kom langs en informeer naar onze acties.
 

Complete dierenwinkel nabij Purmerend

Voor uw honden, katten of knaagdieren hebben wij alles wat u nodig kunt hebben, van voer en voerbakjes tot hokken en speeltjes. Natuurlijk vergeten wij in onze dierenwinkel nabij Purmerend ook de vissen en vogels niet! Ook voor de verzorging en huisvesting van deze huisdieren hebben we alles in ons tuincentrum.

Vraag onze dierenspecialisten advies over voeding en verzorging van uw huisdier! Een bezoek aan onze dierenwinkel is de moeite waard! 
 

Dierenwinkel ’t Lokkemientje 

Voor al uw dierenbenodigdheden komt u naar dierenwinkel ’t Lokkemientje nabij Purmerend. 7 dagen per week geopend, goed advies, een goede service en een ruim assortiment dierenartikelen! Natuurlijk kunt u ook tuinplanten en kamerplanten kopen in ons tuincentrum.