Vogels

Woont u in Edam, Volendam, Amsterdam, Zaandam, Purmerend, Hoorn of omgeving. Kom dan naar onze complete dierenwinkel in tuincentrum 't Lokkemientje. 
Op onze dierenafdeling vindt u een assortiment voor uw vogel als huisdier, denk bijvoorbeeld aan een parkiet, maar ook aan de vogels buiten is gedacht.
Voor vogelhuisjes, voederschalen, nestkastjes, spiegeltjes, vogelbadjes en allerlei aanverwante artikelen kunt u terecht in ons tuincentrum. 

Hieronder ziet u een kleine greep uit ons uitgebreide assortiment

Producten voor Vogels

 • VitaKraft strooivoer

  VitaKraft strooivoer

  Niet alleen in de winter, maar ook in de andere jaargetijden kunnen tuinvogels wel wat extra's gebruiken. Vitakraft Zomer Strooivoer is  een optimale voeraanvulling op het natuurlijke voedsel. Met lekkere granen, noten en dierlijke eiwitten. Ideaal voor in het voederhuisje, maar u kunt het ook gewoon op de grond strooien. Verander vaak van plaats waar u het voer strooit en houd de voedeplaats schoon.

  € 6.95 per stuk
  Nu 2 stuks voor € 5,-
 • VitaKraft jaargetijdebollen

  VitaKraft jaargetijdebollen

  De jaargetijdebollen van Vitakraft zijn ideaal voor in uw tuin. De samenstelling (met gezonde granen en oliën) is geschikt voor alle buitenvogels en ze zijn een ware lekkernij.
  Geschikt om in het voorjaar en de zomer op te hangen in uw tuin.

  Verkrijgbaar in verschillende smaken.

  € 1.95 per stuk
  Nu 3 stuks voor € 5,-