Honden

Woont u in Edam, Volendam, Amsterdam, Zaandam, Purmerend, Hoorn of omgeving.
Kom dan naar onze complete dierenwinkel in tuincentrum 't Lokkemientje. In ons tuincentrum vindt u alles voor uw hond. Van hondemanden, benches en riemen tot voeding, kluiven en leuke hondenspeeltjes. Wij geven u graag advies over welk hondenvoer het beste is voor uw hond. 

Hieronder ziet u een kleine greep uit ons uitgebreide assortiment

 

 

 

Producten voor Honden

 • Smølke Adult Graanvrij

  Smølke Adult Graanvrij

  Smølke Adult Graanvrij is een nieuwe  uitgebalanceerde premium voeding voor volwassen honden van alle rassen. Smølke Adult graanvrij bevat een hoger vlees- en eiwitgehalte en is hiermee speciaal afgestemd op de energiebehoefte van uw actieve hond.

  De graanvrije receptuur, ontwikkeld op basis van hoogwaardige ingrediënten, zorgt voor een optimale verteerbaarheid en opname van voedingsstoffen. Zeer geschikt voor honden met een allergie voor granen en gluten.

  Daarnaast is de voeding bereid met speciale mineralen die ervoor zorgen dat tandplak zich niet kan hechten aan de tanden en tandsteenvorming wordt tegengegaan. Omega-3 en 6 vetzuren uit lijnzaadolie zorgen voor een gezonde huid en glanzende vacht.

   

   

  vanaf € 16,95
 • ECOstyle Vitaal Speciaal

  ECOstyle Vitaal Speciaal

  ECOstyle VitaalSpeciaal HUID & VACHT is een 100% natuurlijke, complete voeding voor honden met een slechte huid en vacht. Het bevat een grote variatie aan ingrediënten, die elk op hun manier de spijsverteringsorganen uitdagen. VitaalSpeciaal is samengesteld uit hoogwaardig rundvlees, kip, granen en speciale kruiden voor een blijvend gezonde huid en vacht. Het vlees bevat de juiste eiwitten die gemakkelijk verteerbaar zijn. De ruwe celstof, uit niet-geraffineerde granen, bevordert een natuurlijke darmwerking, waardoor het voer rustig en evenwichtig verteert. VitaalSpeciaal HUID & VACHT bevat de gezonde Omega 3 en 6 vetzuren.

  De specifieke kruiden activeren de spijsvertering en de werking van de organen (met een accent op lever en nieren), waardoor de problemen bij de basis worden aangepakt. Het gevolg is een gezonde spijsvertering zonder afvalstoffen die het lichaam overbelasten. Met VitaalSpeciaal HUID & VACHT van ECOstyle pakt u de oorzaak van het probleem bij de bron aan. De hond komt weer goed in zijn/haar vel! De hond wordt weer vrolijk en actief en krijgt een blijvend glanzende vacht. 

   

   

  vanaf € 12,99
 • Hondensnacks

  Hondensnacks

  Bij Tuincentrum 't Lokkemientje hebben wij een uitgebreid assortiment heerlijke en gezonde snacks voor de hond.

  De chickenwings van Proline Petfood zijn hiervan een voorbeeld.
  Deze licht verteerbare hondensnack met een hoog proteïnegehalte zorgt voor extra energie bij uw trouwe viervoeter.

   

   

  2,99

Openingstijden

 • Maandag
  09:00 - 18:00
 • Dinsdag
  09:00 - 18:00
 • Woensdag
  09:00 - 18:00
 • Donderdag
  09:00 - 18:00
 • Vrijdag
  09:00 - 13:00
 • Zaterdag
  09:00 - 17:00
 • Zondag
  11:00 - 17:00

Extra openingstijden

 • Vrijdag Koningsdag
  27 april
  09:00 - 13:00
 • Koopzondag
  29 april
  11:00 - 17:00

Contact

© Tuincentrum 't Lokkemientje 2016

VOOR SCRIPT OP VOORPAGINA, NIET VERWIJDEREN UIT CMS