Kerstboom eruit, kamerplant erin!

Kerstboom eruit, kamerplant erin!

Nu de feestdagen alweer achter ons liggen en de kerstversieringen opgeborgen zijn is het opeens een stuk minder sfeervol in huis, en het grauwe weer doet je humeur ook geen goed. Fleur jezelf op met een kamerplant als blikvanger. In ons tuincentrum in Edam heb je ruime keuze, voor elke smaak en elk budget.

Extra large & groen

Wil je een warme, exotische sfeer in huis? Kies dan voor een bananenplant, een Kentia-palm, een gatenplant (Monstera), een olifantsoor (Alocasia), een Yucca of een Ficus lyrata.

Kleurrijk & vrolijk

Wat kleur op deze donkere dagen doet wonderen voor je humeur. Denk aan een prachtige paradijsvogelplant (Strelitzia), een hanenkam (Celosia), een Medinilla (met die grote roze bloemtrossen), een Anthurium of lepelplant met schotelvormige bloemen in verschillende kleuren, een Calathea met opvallende bladtekening of een bontbladige Croton.

Aaibaar & zacht

De wereld is al hard genoeg. Haal rust en zachtheid in huis met een aaibare (hertshoorn)varen, een sierasperge, een kamerlinde, een viltige, grijsbladige Kalanchoë hildebrandtii of beharensis, het populaire pannenkoekplantje, het wonderlijke kruidje-roer-me-niet (Mimosa pudica, dat zijn blaadjes dichtvouwt bij aanraking) of begin een hippe verzameling vetplanten.

Tip

Kijk in ons tuincentrum in Edam meteen naar een mooie pot voor je nieuwe aanwinst en naar andere bijpassende, fleurige interieuraccessoires.