Knalvuurwerk Lokkemientje

Ook knalvuurwerk koopt u in Edam bij Tuincentrum 't Lokkemientje! Siervuurwerk is natuurlijk prachtig maar een paar harde knallers mogen ook zeker niet ontbreken en daar zijn wij ons helemaal van bewust. Met een groot assortiment China Red knalvuurwerk kunnen wij ook aan deze wensen voldoen!

Knalvuurwerk kopen Edam

In ons assortiment vindt u knalvuurwerk van het merk China Red. U kunt het vuurwerk (als dummies) bekijken in ons tuincentrum en daar bestellen óf u kunt online ons vuurwerk assortiment bekijken en bestellen. Naast 100% veiligheid streven wij naar uitstekende service, geen lange wachtrijen en gratis vuurwerk bij iedere bestelling. Heeft u vuurwerk besteld, dan kunt u het op 29, 30 en 31 december afhalen bij Tuincentrum 't Lokkemientje aan de Lokkemientjesweg 1 in Edam. 

Soorten knalvuurwerk 

In het assortiment knalvuurwerk vindt u onder andere vuurwerk als kanonslagen, Chinese matten en ander oorverdovend knalvuurwerk. U kunt nu al op uw gemak online uw vuurwerk bestellen of langskomen in ons tuincentrum in Edam. In het tuincentrum hebben wij van het meeste vuurwerk dummies die u op uw gemak kunt komen bekijken. Vervolgens kunt u direct uw bestelling doorgeven aan een van onze medewerkers. Vuurwerk bestellingen kunnen vanaf 28 december worden afgehaald bij ons in het tuincentrum in Edam. Doe uw vuurwerkbestelling op tijd zodat u verzekerd bent van uw sier- en knalvuurwerk.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Vuurwerk lokkemientje