Knaagdieren

Woont u in Edam, Volendam, Amsterdam, Zaandam, Purmerend, Hoorn of omgeving. Kom dan naar onze complete dierenwinkel in tuincentrum 't Lokkemientje. 
Knaagdieren zoals konijnen, hamsters en ratjes hebben goede verzorging nodig en ook hier geldt het spreekwoord: bezint eer gij begint!  Een lief konijntje is zo gekocht, maar vraagt wel iedere dag de aandacht. Wij hebben zowel vaste hokken of looprennen. Voor hamsters en cavia's zijn er mooie hokken eventueel uit te breiden met speeltjes in de vorm van looptunnels en draaimolens.

Hieronder ziet u een kleine greep uit ons uitgebreide assortiment

Producten voor Knaagdieren

 • VitaKraft Kräcker

  VitaKraft Kräcker

  Twee in de oven gebakken kräckers (met ophangklip) zorgen voor veel knabbelplezier. Het knaagdier moet hard werken om het natuurlijke stokje af te knabbelen en blijft daardoor goed in beweging.

  Verkrijgbaar in de smaken:
  - Honing
  - Groenten en tijm
  - Bosbessen
  - Noten

  Per verpakking (van twee stuks): € 2,69
  Nu 2 voor € 4,-
 • RabbitBalance

  RabbitBalance

  Hope Farms Rabbit Balance is een gezond, uitgebalanceerd menu van geëxtrudeerde premiumvoeding met waardevolle natuurlijke grondstoffen en smakelijke ingrediënten zoals luzerne, granen en zaden.

  Aan Rabbit Balance zijn geen synthetische kleur-, geur- en/of smaakstoffen toegevoegd. Het bevat alle benodigde vitaminen en mineralen om uw konijn in goede conditie te brengen en te houden. Door de toevoeging van Yucca wordt de onaangename geur van urine en ontlasting sterk verminderd. Daarnaast is Rabbit Balance verrijkt met Ginseng vanwege de bewezen positieve uitwerking op de vitaliteit en het welzijn.

   

  7,95